valborg i västerås

Efter att vi nästan åkt vilse påvägen till Västerås kom vi fram och åkte nästan vilse ännu mer. Det berodde mest på att vi letade efter en gata som inte ens fanns, och när vi väl hittat dit vi skulle var det för mycket enkelriktat och ombygnationer. Hur som, vi sminkade på ansiktet och en del duschade av sig maxdoften innan vi var redo.. för vaddå? Jo, utgång tänkte vi. Nästan i allafall. Ett försök till att göra Västerås längsta sugrör senare, ja då var vi redo.

Blev ganska platt fall, vi hamnde på ett ställe där medelåldern var runt 49 och vi fick uppleva att även gamla tanter försöker tränga sig i toakön. Nä. tack och hejdå sa vi. Ice, ice baby, kan man säga hände sen. Och någon annan gjorde kullerbyttor på stubbar.
Vaknade upp imorse, i västerås, på en gata som inte fanns, i en maxtröja. Kändes stabilt! Har spenderat kvällen med typiska söndagssysslor, ja ansiktsmask och hårinpackning. Måndag imorgon igen, känns helt okej efter en helg som denna!
hittar endast den här bilden från igår. kanske är lika bra det.

Kommentera här
Postat av: Celle

Haha bilderna står typ min kamera för... Hittat massa. Mest värdelösa, men finns en del. Dom kommer upp på bloggen snart, Lovar! haha :D

2011-05-02 @ 12:09:56
URL: http://nejdetskaman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback